Νέα διαφήμιση για την ταινία “Dokidoki! Precure”


Ένα δεύτερο διαφημιστικό 30 δευτερολέπτων για την νέα ταινία “Dokidoki! PreCure the Movie: Mana’s Getting Married!!? The Dress of Hope Linked to the Future” κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία:

20130711dog00m200069000c_450Η αρχηγός του τάγματος των Pretty Cures, Mana Aida κληρονομεί το νυφικό φόρεμα που φόρεσε η μητέρα και η γιαγιά της στον γάμο τους και τότε κάτι περίεργο συμβαίνει. Σε ένα αεροπλανάκι εμφανίζεται μια μυστηριώδης μορφή με μανδύα με το όνομα Mashū, που έχει τη ιδιότητα, παίζοντας το κλαρινέτο του να κάνει τους ανθρώπους να χάνουν την μνήμη τους. Η Mana μεταφέρεται στο παρελθόν όταν ακόμη ζούσε η γιαγιά της και ο αγαπημένος της σκύλος Maro και ορκίζεται να προστατέψει το μέλλον τους που κινδυνεύει από τον σατανικό Mashu.Τα υπόλοιπα κορίτσια του τάγματος Pretty Cures θα είναι στην ταινία ενώ παράλληλα θα κάνει την εμφάνιση της μια νέα PreCure, η  Cure Ace, στην οποία δανείζει την φωνή της η Rie Kugimiya, και μια νεράιδα με το όνομα  Beberu. Το cast συμπληρώνουν οι:

  • ΣκηνοθέτηςNaoyuki Itou
  • ScreenplayRyota Yamaguchi
  • Σχεδιασμός χαρακτήρων: Akira Takahashi/Ken Ueno
  • Σκηνοθέτης AnimationKen Ueno
  • Art SetingRyuutarou Masuda
  • Υπεύθυνος σχεδιασμούTakashi Kurahashi
  • Σχεδιασμός χρωμάτωνTomoko Kohioki
  • Υπεύθυνος παραγωγήςYasuhiko Nukaga

Η ταινία θα βρίσκεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 26 Οκτώβρη και μάλιστα οι θεατές με την είσοδο τους στην αίθουσα θα παραλαμβάνουν ένα μπουκέτο από Miracle Lights, (τα φωτάκια που χρησιμοποιούν οι Cures για να ενεργοποιήσουν τις υπερδυνάμεις τους) τα οποία μάλιστα θα καλούνται να χρησιμοποιήσουν στη διάρκεια της ταινίας!
Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει από τις 25 Ιουλίου και όσοι αγόρασαν εισιτήρια πήραν δώρο ένα τσαντάκι σε μοβ ή ροζ χρώμα. 

Η 10η σειρά “Dokidoki! Precure” προβλήθηκε τον Φεβρουάριο στην Ιαπωνία στους σταθμούς ABCTV Asahi και αλλού.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *