Οι DOES και οι Swimy ερμηνεύουν τα νέα τραγούδια του Gintama


jumpcoverΤο πρώτο τεύχος για το 2016 του περιοδικού Shueisha’s Weekly Shonen Jump (η εικόνα του cover στα δεξιά) ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι οι DOES και οι Swimy θα ερμηνεύσουν τo νέο opening και ending αντίστοιχα για την τηλεοπτική σειρά anime Gintama. Τα νέα τραγούδια θα κάνουν πρεμιέρα τον Ιανουάριο.

Το νέο opening που θα παίξουν οι DOES έχει τίτλο “Know know know”. Οι DOES είχαν ερμηνεύσει στο παρελθόν και άλλα τραγούδια για το Gintama και για τα εξής ακόμα: Gintama: The Movie, Naruto Shippūdden και Space Brothers. Το νέο ending από τους Swimy έχει τίτλο “Acchi Muite”. Οι Swimy είναι ένα τετραμελές rock συγκρότημα, τόσο με γυναίκες όσο και με άντρες στα φωνητικά, το οποίο σχηματίστηκε το 2013 και συνεργάζεται με την Tower Records.

A16644-1917107060.1419140663Οι OKAMOTO’S και οι Three Lights Down ερμηνεύουν  το παρόν opening και το ending του anime αντίστοιχα, τα οποία και ακούστηκαν πρώτη φορά στο anime τον Οκτώβριο. Τέλος, η τηλεοπτική σειρά anime Gintama, ξεκίνησε την προσαρμογή της ιστορίας arc του manga “Shogun Assassination” την Τετάρτη.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *