Το anime “Digimon Adventure” επιστρέφει με sequel την επόμενη άνοιξη. 1


Το event της 15ης επετείου για το anime “Digimon Adventure” ανακοίνωσε την Παρασκευή, πως οι χαρακτήρες του πρώτου anime “Digimon Adventure” επιστρέφουν την ερχόμενη άνοιξη. Το βίντεο που προβλήθηκε κατά τη λήξη του event περιέγραψε τον κύριο ήρωα, τον Taichi, ένα αγόρι 17 χρονών που πηγαίνει στο λύκειο και έχει σύντροφό του το digimon Agumon. Το sequel της anime σειράς θα διηγηθεί “μια νέα ιστορία για όλους τους ‘Digi-Destined’ ανά τον κόσμο”. “Τώρα, για άλλη μία φορά, η περιπέτεια εξελίσσεται.” Ένα φυλλάδιο στο event επαλήθευσε ότι το project αφορά μία νέα anime σειρά που βρίσκεται υπό παραγωγή.

Η πρώτη τηλεοπτική anime σειρά “Digimon Adventure” έκανε την πρεμιέρα της το 1999 και ακολούθησε τις περιπέτειες πολλών παιδιών στον Ψηφιακό Κόσμο των Digimon.

Digimon

Ακόμη, στο event ανακοινώθηκε η κυκλοφορία ενός σετ με τα 54 πρώτα επεισόδια της anime σειράς σε Blu-ray λόγω της επετείου των 15 ετών. Τα πρώτα αντίγραφα θα περιλαμβάνουν ένα ειδικό drama CD…και όλα αυτά στις 3 Μαρτίου 2015. Το σετ με τις ταινίες Digimon σε Blu-ray από το 1998 ως το 2006 θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιανουαρίου 2015. Αυτό το σετ θα περιλαμβάνει έναν bonus 3D δίσκο σε Blu-ray με τις 3D ταινίες μικρού μήκους “Digimon Adventure: Digimon Grand Prix!” του Mamoru Hosoda και “Digimon Savers: Digital World Kiki Ippatsu!” δια χειρός Tetsuji Nakamura.

Digivice Toys

Τέλος, εν όψει της επετείου θα κυκλοφορήσουν στην αγορά τα παιχνίδια Digivice, στην ίδια μορφή που τα γνωρίσαμε στο anime το 1999. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Το cast του πρώτου anime “Digimon Adventure” εμφανίστηκε στο event και ο Koji Wada ερμήνευσε ζωντανά το τραγούδι των τίτλων αρχής “Butter-fly”. Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε (από τα αριστερά προς τα δεξιά) τους guests: Chika Sakamoto (στο ρόλο του Agumon), Mayumi Yamaguchi (στο ρόλο του Gabumon), τον Koji Wada, την Ai Maeda (στο ρόλο της Mimi) και τον Ayumi Miyazaki (που έχει επίσης ερμηνεύσει αρκετά κομμάτια για τη σειρά).

Digimon Adventure Cast

 

Πηγή: Anime News Network


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Το anime “Digimon Adventure” επιστρέφει με sequel την επόμενη άνοιξη.

  • Γρηγόρης

    Kala enoite pos emis stin ellada tha ta vlepoume sta iaponika i agglika gia ellinika oute logos 🙁 elpozo na erthi stin ellada ala kati mou lei oti tha mou mini i elpila sto xeri