Το διαφημιστικό για το anime Dies Irae αποκαλύπτει cast, προσωπικό


Ο εκδότης visual novel, Light, αποκάλυψε πως την Παρασκευή “άνοιξε” η νέα, επίσημη ιστοσελίδα για την τηλεοπτική anime μεταφορά του visual novel “ενηλίκων” Dies irae . Η ιστοσελίδα προβάλλει ένα προωθητικό βίντεο για το anime, το οποίο περιλαμβάνει το cast και το προσωπικό.

 

 

Ενώ ούτε η ιστοσελίδα ούτε το βίντεο αναφέρουν την πρεμιέρα, η αρχική ανακοίνωση ανέφερε πως θα ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2017 ή λίγο αργότερα με 14 επεισόδια ή περισσότερα.

Το anime θα περιλαμβάνει το ακόλουθο cast που επιστρέφει από το παιχνίδι:

Kousuke Toriumi ως Ren Fujii
Yui Sakakibara ως Marie
Ayaka Fukuhara ως Kasumi Ayase
Hitomi Nabatame ως Rea Himuro
Takeshi Maeda ως Shirou Yusa
Yoshina Makino ως Erii Honjou
Junichi Suwabe ως Reinhard Heydrich
Ken Narita ως Valeria Trifa
Kishō Taniyama ως Wilhelm Ehrenburg
Kei Mizusawa ως Kai Sakurai
Kei Mizusawa ως Beatrice Waltrud von Kircheisen
Hitomi Nabatame ως Isaak
Hiroki Yasumoto ως Göetz Von Berlichingen
Yuka Inokuchi ως Rusalka Schwägerin
Asami Yaguchi ως Eleonore Von Wittenburg
Kouki Harasawa ως Spinne
Risato Habuki ως Riza Brenner
Yūki Tamaki ως Wolfgang Schreiber
Kousuke Toriumi ως Mercurius

Η Fukuhara αντικαθιστά τη Michiru Yuimoto για το ρόλο της Kasumi Ayase. Όπως και το υπόλοιπο cast που επιστρέφει, ο Yuimoto υποδύθηκε το χαρακτήρα και στο παιχνίδι για το PSP. Ο Fūri Samoto υποδύθηκε το χαρακτήρα στην αρχική έκδοση για το PC.

diesiraevisual

Ο Susumu Kudo (Mardock Scramble films, Coppelion) σκηνοθετεί το anime στο ACGT. Ο αρχικός συγγραφέας του παιχνιδιού, Takashi Masada, επιστρέφει για την επίβλεψη του σεναρίου. Ο Takashi Masada (Robotics;Notes, Senki Zesshō Symphogear GX episode animation director) θα μεταφέρει τα αρχικά σχέδια των χαρακτήρων του G-Yuusuke για το animation. Ο Satoshi Enomoto είναι ο διευθυντής ήχου στο BraveHearts. Ο Keiji Yonao, ο αρχικός συνθέτης από το παιχνίδι, συνθέτει τη μουσική για το anime. Η GENCO κάνει την παραγωγή της σειράς.

Η Light άνοιξε επίσης μια ιστοσελίδα για το σχετικό παιχνίδι για κινητά τηλέφωνα με τίτλο Dies irae Pantheon, το οποίο θα κυκλοφορήσει το χειμώνα.

Η ιστορία του παιχνιδιού και του anime περιλαμβάνει μια εναλλακτική ιστορία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Την 1η Μαΐου 1945 στο Βερολίνο, καθώς ο Κόκκινος Στρατός σηκώνει την Σοβιετική σημαία πάνω από τη Γερμανική καγκελαρία (Reichskanzlei), μια ομάδα Ναζί αξιωματικών διαπράττουν ένα τελετουργικό. Γι’ αυτούς, το να σφαγιάσουν την πόλη δεν είναι τίποτα άλλο παρά η υπέρτατη τελετουργική θυσία ώστε να φέρουν πίσω τους Order of the 13 Lances, μια ομάδα υπεραντρών των οποίων ο ερχομός θα έφερνε την απόλυτη παγκόσμια καταστροφή. Χρόνια αργότερα, κανείς δεν γνωρίζει αν αυτή η ομάδα αξιωματικών πέτυχε το σκοπό της ή όχι, καθώς και το αν ζουν ή πέθαναν. Λίγοι γνωρίζουν την ύπαρξη τους και ακόμη και εκείνοι που ήξεραν, άρχισαν να φεύγουν σιγά σιγά από τη ζωή καθώς περνούσαν οι δεκαετίες.

Τώρα στο Δεκέμβρη στην πόλη Suwahara, ο Ren Fujii περνά τις μέρες του σε ένα νοσοκομείο. Έχουν περάσει δύο μήνες από το περιστατικό που τον έφερε στο νοσοκομείο: μια μάχη με τον φίλο του Shirou Yusa όπου σχεδόν σκότωσαν ο ένας τον άλλο. Προσπαθεί να ανακαλύψει τι του έχει απομείνει, αλλά κάθε βράδυ στον ύπνο του βλέπει το ίδιο όνειρο: μια γκιλοτίνα. Δολοφόνοι που κυνηγούν τους ανθρώπους, και μαυροφορεμένοι ιππότες που κυνηγούν τους δολοφόνους. Είναι απελπισμένος να επιστρέψει στην κανονική, καθημερινή ζωή αλλά τώρα ακούει τα λόγια του Shirou: “Όλοι όσοι μένουν στην πόλη, στο τέλος χάνουν τα μυαλά τους”.

Η Light προηγουμένως έτρεξε μια πολύ επιτυχημένη καμπάνια στην ιστοσελίδα UNEEDZONE.jp από το Μάιο ως τον Ιούλιο του 2015, μαζεύοντας 96,560,858 γιεν (περίπου $792,000 δολάρια ΗΠΑ) από 5,188 χρηματοδότες. Ο αρχικός στόχος της καμπάνιας ήταν 30 εκατομμύρια γιεν (σχεδόν $246,000 δολάρια ΗΠΑ).

 

dies-irae

 

Η Light λάνσαρε επίσης μια επιτυχημένη καμπάνια στο Kickstarter το Δεκέμβριο για να κυκλοφορήσει το παιχνίδι και στα αγγλικά. Η καμπάνια κέρδισε $224,180, με αρχικό στόχο τα $160,000 δολάρια ΗΠΑ. Η κυκλοφορία θα βασιστεί στις Dies irae ~Amantes amentes~ PSP και PC εκδοχές του παιχνιδιού, και θα περιλαμβάνει διευρυμένες επιλογές, υποστήριξη πλήρους οθόνης και ενισχυμένα εφέ. Σκηνές βίας θα συμπεριληφθούν επίσης κανονικά σε σύγκριση με την Ιαπωνική εκδοχή, και το παιχνίδι θα περιλαμβάνει επίσης ένα επιπλέον ξεχωριστό patch με περιεχόμενο ενηλίκων. Η Light θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι στο Steam σε δύο μέρη, με τα δύο πρώτα να καλύπτουν τα routes των Kasumi και Marie, και το δεύτερο των Kei και Rea. Και τα δύο κομμάτια προγραμματίζονται για το Μάιο του 2017, με το ξεχωριστό patch να κυκλοφορεί τρεις μήνες αργότερα.

Ο Kazuomi Minatogawa (M3 – Sono Kuroki Hagane/M3 the dark metal manga) σχεδιάζει μία μακροπρόθεσμη μεταφορά στο περιοδικό Dengeki Maoh της Kadokawa τον Ιανουάριο του 2017. Η Light σχεδιάζει να συνεχίσει το manga ακόμη κι όταν το anime θα ολοκληρωθεί. Επιπλέον, ο συγγραφέας του Nitroplus Blasterz και σεναριογράφος του School-Live!, Ryō Morise, έγραψε μια novel μεταφορά που κυκλοφόρησε την προηγούμενη άνοιξη.

Το αρχικό visual novel ενηλίκων Dies irae -Also sprach Zarathustra-  ξεκίνησε για το PC το 2007. Το παιχνίδι Dies irae Also sprach Zarathustra -die Wiederkunft- με επιπρόσθετα σενάρια κυκλοφόρησε το 2007. Τα παιχνίδια Dies irae ~Acta est Fabula~ και Dies irae ~Acta est Fabula~ -Scharlachrot Grun- κυκλοφόρησαν για PC το 2009. Επιπλέον, η Light έδωσε το Dies irae ~Amantes amentes~ παιχνίδι στο PSP τον Ιούνιο του 2012 και το PC τον Αύγουστο του 2012, και στη συνέχεια μια έκδοση για κινητά τηλέφωνα για Android και iOS συσκευές.

Η Light διέθεσε το Dies irae ~Interview with Kaziklu Bey~  μια παράλληλη, side-story spinoff τον Μάρτιο του 2016.

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *