Η διαφήμιση του anime DARLING in the FRANXX αποκαλύπτει 3ο σετ χαρακτήρων


Ο επίσημος λογαριασμός Twitter των Studio Trigger και A-1 Pictures για το τηλεοπτικό anime επιστημονικής φαντασίας DARLING in the FRANXX δημοσίευσε το πέμπτο του διαφημιστικό βίντεο, που παρουσιάζει ένα τρίτο ζευγάρι χαρακτήρων και το Franxx (θηλυκό ρομπότ) τους. Τα ονόματα των χαρακτήρων είναι Code:390 “Miku” και Code:666 “Zerome,” ενώ το Franxx τους ονομάζεται Argentea.

Όπως και τα προηγούμενα βίντεο, το καινούριο βίντεο παρουσιάζει ένα κείμενο που συνδέεται με κάθε χαρακτήρα. Η φράση της Miku περιλαμβάνει τις φράσεις “αθωότητα”, “όμορφη εμφάνιση”, “σιχαίνεται να χάνει” και “άψογο στυλ”. Οι φράσεις του Zerome περιλαμβάνουν τα εξής: “συναισθηματικός και παρορμητικός”, “ανυπομονεί να ενηλικιωθεί” και “ξεχειλίζει από αυτοπεποίθηση”.

Τα προηγούμενα βίντεο είχαν παρουσιάσει τους Code:016 “Hiro” και Code:002 “Zero Two” με το Franxx τους, Strelizia, και τους Code:015 “Ichigo” και Code:056 “Goro” με το Franxx τους, Delphinium.

Το προσωπικό αποκαλύπτει νέα ζεύγη χαρακτήρων κάθε βδομάδα. Το τέλος το βίντεο δείχνει επίσης το περίγραμμα του επόμενου ζεύγους και το Franxx τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι Atsushi Nishigori (The IDOLM@STER, σχεδιαστής χαρακτήρων του Gurren Lagann)  και Toshifumi Akai (chief animation director στο Magi: The Labyrinth of MagicSound of the Sky) είναι αντίστοιχα σκηνοθέτης και βοηθός σκηνοθέτη της σειράς. Οι Nishigori και Naotaka Hayashi (σκηνοθέτης στο Girl Friend BETAMorita-san wa Mukuchi) είναι υπεύθυνοι για την σύνθεση της σειράς, ενώ ο Masayoshi Tanaka (anohana: The Flower We Saw That Day, Highschool of the Dead) σχεδιάζει τους χαρακτήρες και είναι επικεφαλής της σκηνοθεσίας του animation. Οι Shigeto Koyama (Michiko & Hatchin, Ancien and the Magic Tablet) και Hiroyuki Imaishi (σκηνοθέτης στα Gurren LagannKill la Kill) ασχολούνται με τον μηχανικό σχεδιασμό και επιβλέπουν την δράση αντίστοιχα.

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *