Τo προωθητικό βίντεο του anime Clione no Akari


Η επίσημη ιστοσελίδα του τηλεοπτικού anime που βασίστηκε στο εικονογραφημένο online novel Clione no Akari (Clione’s Light) του Natural-Rain,  άρχισε να προβάλει ένα promotional video για τη σειρά την Παρασκευή. Το video δίνει έμφαση στην χαρακτήρα Kyōko Tsukihashi, και δίνει μια γεύση του opening theme song “Clione no Akari” που ερμηνεύεται από την aki, πρώην μέλος του συγκροτήματος  SKE48 .

Το anime περιλαμβάνει τους:

Sayuri Matsumura ως Minori Amamiya

Shunya Ōhira ως Takashi Aoi

Natsuko Hara ως Kyōko Tsukihashi

Riko Sasaki ως Nanami Yukine


Riho Iida ως Yuna Nagino

Aina Suzuki ως Kaho Ichinose

Akari Kageyama ως Sayaka Hama

Yūki Fujita ως Gen Isozaki

Misaki Ōhashi ως Kōsuke Okishima


Moa Tsukino ως Shōta Sayama

Kana Aoi ως Sakura Inoue

                                

Το one-man animation studio Ishikawa Pro (Kuttsukiboshi, Magical Chocolate) του Naoya Ishikawa σκηνοθετεί το anime. Οι MOLICE, Tsukasa, και Takeshi Onaka διαχειρίζονται το σενάριο μαζί με τον δημιουργό του Natural-Rain. Ο Natural-Rain επίσης σχεδίασε τους χαρακτήρες. Ο Kazuhiko Izu είναι ο υπεύθυνος ήχου και εκτός από το opening song, η aki ερμηνεύει επίσης και το ending theme song “Sora o Tobu Kaze”. Η Riko Sasaki ερμηνεύει το insert τραγούδι “Hyakunichi no Hana.”

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από ένα άρρωστο, ορφανό κορίτσι ονόματι Minori που το εκφοβίζουν συνέχεια. Μετά από μια βροχερή μέρα, δεν εμφανίζεται στο σχολείο γιατί έχει μπει στο νοσοκομείο σε μια μακρινή πόλη. Μετά από δυο μήνες, οι δυο φίλοι της Minori, Takashi και Kyōko, λαμβάνουν ένα μυστηριώδες email χωρίς αποστολέα. Το email αποκαλύπτει ένα θερινό φεστιβάλ που συμβαίνει σε μια κοντινή πόλη…

 

Πηγή: Anime News Network

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *