Ανακοινώθηκε το anime Hitori no Shita the Outcast, βασισμένο σε κινέζικο web comic


shitaΗ Emon Animation Company ανακοίνωσε την Παρασκευή ένα νέο anime, με θεματική το υπερφυσικό στοιχείο και τις μάχες, με τίτλο Hitori no Shita the Outcast. Η νέα σειρά βασίζεται σε ένα κινέζικο web comic. Η Emon φτιάχνει το σχεδιάγραμμα του anime, ενώ η παραγωγή του animation θα γίνει στην Ιαπωνία. Η κινεζική ιντερνετική εταιρία Tencent έχει και τα δικαιώματα του αυθεντικού comic.

Η Emon περιγράφει την ιστορία ως εξής:
Ο πρωταγωνιστής, Cho Soran, ζει μια πολύ συνηθισμένη φοιτητική ζωή, μέχρι που μπλέκεται σε ένα τρομερό συμβάν που έγινε σε ένα μικρό χωριό. Καθώς περπατούσε σε ένα νεκροταφείο, βρίσκεται περικυκλωμένος από ζόμπι. Βλέποντας τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόταν, ένα μυστηριώδες κορίτσι που κρατούσε ένα σπαθί τον σώσει ξαφνικά και εξαφανίζεται. Αυτή η παράξενη συνάντηση θα αλλάξει δραστικά τη μοίρα του ήρωά μας.Hitori-no-Shita-web-comic-400x240-1465550240

Το Tokyo MX θα προβάλει ένα special επεισόδιο (episode 0) στις 2 Ιουλίου, ενώ το Tokyo MX1 θα προβάλει το πρώτο επεισόδιο στις 9 Ιουλίου, 9 το πρωί. Η σειρά θα αποτελείται από 12 επεισόδια.

Το ιαπωνικό cast περιλαμβάνει τους:

Atsushi Tamaru ως Chou Soran
Yuko Iida ως Chou Soran (παιδί)
Saori Hayami ως Jo Houhou
Kenji Nojima ως Jo San
Shinnosuke Tachibana ως Jo Yon
Kappei Yamaguchi ως Saru
Ayaka Asai ως Ryu Kenken
Tadashi Miyazawa ως Chou Shakurin
Kanehira Yamamoto ως Chou Yotoku
Yōko Hikasa ως Natsuka
Marie Miyake ως Lo Ryu
Yumi Hara ως Fuusaen
Kousuke Toriumi ως Chou Reiyu

6sd555235b95f5a65bΗ Wang Xin σκηνοθετεί το anime με βοήθεια από τους σκηνοθέτες Kazuhiro Toda και Mitsuo Mori. Ο Kiriponta είναι ο βασικός σκηνοθέτης του animation και σχεδιαστής των χαρακτήρων. Η Arisa Komatsu είναι επικεφαλής για τα χρώματα, ενώ οι Senjukubo και Shin Watanabe χειρίζονται το background καλλιτεχνικό κομμάτι και τα σενάρια. Οι Yoriu και Ashirogimuto είναι υπεύθυνοι για τη φωτογραφία, ακολουθώντας τις οδηγίες του σκηνοθέτη για τη φωτογραφία Hayao Sumitomo. Ο Li Haolin είναι επικεφαλής των πλάνων, ο Li Jintin είναι υπεύθυνος παραγωγής, o Riku είναι παραγωγός και ο Yu Tateishi είναι ο manager της παραγωγής.

Η Emon ιδρύθηκε τον Οκτώβρη του 2015 σαν θυγατρική της Haoliners, μιας εταιρίας animation με έδρα τη Shanghai και παρακλάδι της Shanghai Haoliners Cultures Media Co., Ltd. Η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να φέρει το anime The Silver Guardian (Gin no Guardian), βασισμένο σε ένα άλλο κινέζικο web comic, το 2017.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *