Το Card Battle Game ‘Kantai Collection’ σε Anime και Manga!!!


Η εταιρία Kadakawa Games ανακοίνωσε ότι το card battle game Kantai Collection -Kan Colle- (Fleet Collection) θα κυκλοφορήσει σε bg_noneflashanime. Σύμφωνα με την εταιρία αναμένεται το ερχόμενο καλοκαίρι ίσως και αργότερα.

Η Kadakawa Games επίσης ανακοίνωσε τον δεύτερο τίτλο του παιχνιδιού: Kan Colle Kai (Kantai Collection Kai). Όπως και το πρώτο παιχνίδι Kantai Collection έτσι και το δεύτερο είναι ”fleet raising’‘ και θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο για το Playstation Vita.

Επίσης έχει κυκλοφορήσει από την Kadakawa Games ένα freetoplay browser game τον Απρίλιο. Είναι ένα card game εμπνευσμένο από τον ΒΠαγκόσμιο Πόλεμο στην Ιαπωνία, που περιλαμβάνει άρματα, αεροπλάνα και πολεμικά πλοία. Οι παίκτες ”χτίζουν”, οργανώνουν και ”επισκευάζουν” τις αρμάδες τους με σκοπό να ξεκλειδώσουν νέους χάρτες.

Το περιοδικό Comic Alive ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει εκτός από anime και ένα manga που θα βασίζεται στο παιχνίδι. Ο Sakae Saito (Heavy Object S) είναι υπεύθυνος για την εικονογράφηση του manga, για το οποίο η παρουσίαση θα γίνει στο τεύχος του περιοδικού που θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου. Όσον αφορά το manga η κυκλοφορία θα ξεκινήσει στις 27 Νοεμβρίου.

 

moebattle

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν από φωτογραφίες όπως η παραπάνω, αναφέρουν πέντε κύριους χαρακτήρες ”kanmusu” (fleet girl), όπως και ακόμα δύο χαρακτήρες. Περισσότερες πληροφορίες θα προκύψουν από την παρουσίαση του manga στο τεύχος του Δεκεμβρίου. Το τεύχος θα περιλαμβάνει και μία αφίσα με περισσότερες από 100 ”kanmusu”.

Πηγή: FamitsuInside GamesIEEE 802.11

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *