Το anime Btooom! θ’ αποκτήσει 2η σεζόν αν το παιχνίδι βγει 5ο στην Ιαπωνία


 

Ο Masato Hayashi, ο παραγωγός της εφαρμογής Btooom! Online, υποσχέθηκε στο τέλος της εκδήλωσης για τα αποκαλυπτήρια του παιχνιδιού (την Δευτέρα), ότι εάν το παιχνίδι βγει 5ο σε πωλήσεις στην Ιαπωνία, θα υπάρξει η 2η σεζόν του anime Btooom!.

Το multiplayer παιχνίδι για smartphone που εμπνεύστηκε από το manga του Junya Inoue (Btooom!) περιγράφεται ως “stealth bomber action”, όπου όλα περιστρέφονται γύρω από τις βόμβες, το μοναδικό όπλο των παικτών. Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να πλησιάζεις αθόρυβα και να πετάς βόμβες σε ανυποψίαστους εχθρούς πριν σε αντιληφθούν. Οι παίκτες έχουν τις βόμβες “BIM” που υπάρχουν στο αρχικό manga, από τις οποίες υπάρχουν διάφορα είδη, μερικά από τα οποία εμφανίζονται μόνο στο παιχνίδι.

Το παιχνίδι, όντας multiplayer επιτρέπει στους παίκτες να κινηθούν μόνοι ή σε ομάδες για να περικυκλώσουν το στόχο τους.

btooom01Το παιχνίδι είναι δωρεάν, και διαθέσιμο για συσκευές με λογισμικό iOS και Android στην Ιαπωνία από την περασμένη Τρίτη.

Ο Inoue κυκλοφόρησε ένα νέο manga που καταγράφει τα γεγονότα του παιχνιδιού, στο περιοδικό της Shinchosha, το Monthly Comic Bunch τον Ιούνιο.

Το Btoom! εκτυλίσσεται γύρω από τον Sakamoto, έναν NEET (Not in Education, Employment, or Training) και κορυφαίο παίκτη στο online παιχνίδι μάχης Btooom!. Μια μέρα, ξυπνά σ’ ένα τροπικό νησί, χωρίς να θυμάται πως έφτασε εκεί. Βλέποντας μια σιλουέτα κάπου μακριά, ζητάει βοήθεια, αλλά η μορφή απαντά πετώντας κάτι στον Ryūta — μια βόμβα “BIM”.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *