Η ARMS θα μεταφέρει σε anime το Brynhildr in the Darkness για την πρεμιέρα του Απρίλιου


Το πρώτο τεύχος του 2014 του περιοδικού Young Jump, που ανήκει στον Shueisha, ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι το στούντιο ARMS ( MAOYU, Queen’s Blade) θα μετατρέψει σε anime το Gokukoku no Brynhildr (Brynhildr in the Darkness) science fiction manga του Lynn Okamoto (Elfen Liedm Nononono). Η σειρά θα κάνει την πρεμιέρα της τον Απρίλιο

Το αυθεντικό manga περιστρέφεται γύρω από ένα παιδί γυμνασίου,τον Ryota Murakami, που δεν μπορεί να ξεχάσει την παιδική του φίλη, την οποία άφησε να πεθάνει σε ένα δυστύχημα. Νιώθοντας ότι πρέπει να ολοκληρώσει την υπόσχεση που είχαν δώσει, δηλαδή να αποδείξουν  ότι υπάρχουν εξωγήινοι, κοιτάει συνέχεια τον ουρανό, ως μέλος του club της αστρονομίας. Μια μέρα, ένα κορίτσι που ονομάζεται Neko Kuroha που μοιάζει ακριβώς με την παιδική του φίλη, εμφανίζεται στο σχολείο του με μεταγραφή. Αργότερα αποδεικνύεται ότι είναι μία μάγισσα που προσπαθεί να ξεφύγει από κάποιο εργαστήρι ερευνών.

Ο Kenischi Imaizumi (Katekyo Hitman Reborn!, Student Council’s Discretion Level 2) θα διευθύνει το σενάριο του anime που φτιάχτηκε από τον Yukinori Kitajima (428 ~ Fusa Sareta Shibuya de~, Senran Kagura, Professor Layton v. Phoenix Wright: Ace Attorney, Hamatora). O Hiroaki Tori ( animation director στο Gatchaman Crowds, Kimikiss pure rouge) θα κάνει το design των χαρακτήρων και θα είναι ο επικεφαλής διευθυντής του animation.

Το Okamoto ξεκίνησε το anime στο Young Jump το 2011. Ο Shueisha δημοσίευσε τον έκτο τόμο του manga στις 19 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *