Τα promo video του anime Blue Exorcist: Kyoto Saga με επίκεντρο τον Yukio Okumura


Η επίσημη ιστοσελίδα του Blue Exorcist: Kyoto Saga (Ao no Exorcist: Kyoto Fujō Ō-hen) κυκλοφόρησε ένα promotional video και μια διαφήμιση που δίνουν έμφαση στον χαρακτήρα Yukio Okumura.

kyoto-arc-kv

 

 

 

Το anime θα μεταφέρει τα γεγονότα του “Kyoto Impure King Arc” που εμφανίζονται στον 5ο τόμο του manga Blue Exorcist του Kazue Katō. Η Aniplex της Αμερικής περιγράφει την σειρά ως εξής:

“Assiah, το βασίλειο των ανθρώπων και Gehenna, το βασίλειο των δαιμόνων. Κανονικά, αυτές οι δυο διαστάσεις δεν διασταυρώνονται ποτέ, αλλά έχοντας κατακτήσει όλα τα υλικά πράγματα, οι δαίμονες τώρα εισβάλλουν στον υλικό κόσμο. Ωστόσο, ανάμεσα στους ανθρώπους, βρίσκουμε εκείνους που μπορούν να ξορκίσουν τους δαίμονες- τους εξορκιστές”.

 

Ο Rin Okumura κράτησε μυστικό απ’ όλους το γεγονός ότι ήταν απόγονος του Σατανά κι αποφάσισε να γίνει εξορκιστής. Ξεκίνησε την εκπαίδευσή του στην ακαδημία True Cross Academy αλλά μετά τα όσα ακολούθησαν την επιδρομή του Amaimon, το μυστικό του αποκαλύφθηκε. Φοβούμενοι την αληθινή του φύση και τις γαλάζιες φλόγες που τον συνέδεαν με την Gehenna, όλοι οι συμμαθητές του Rin αποστασιοποιήθηκαν. Εν τω μεταξύ η ακαδημία ήταν σε κατάσταση συναγερμού όταν συνειδητοποίησαν ότι το “Left Eye of the Impure King” είχε κλαπεί! Τι περιμένει άραγε τον Rin και τους συμμαθητές του;

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *