Το manga Black Clover μεταφέρεται σε anime από το Studio Pierrot


Σε μια εκδήλωση που έγινε για το manga Black Clover, του Yūki Tabata, ανακοινώθηκε πως θα μεταφερθεί σε τηλεοπτική σειρά anime από το Studio Pierrot.

Στην εκδήλωση προβλήθηκαν εικόνες με το χώρο εργασίας του Tabata, όπως επίσης και ένα προωθητικό βίντεο για λογαριασμό της εκδήλωσης, το οποίο θα συμπεριληφθεί στον 11ο τόμο του manga ως ένα επεισόδιο διάρκειας 27 λεπτών και θα καλύπτει τα πρώτα κεφάλαια του manga.

tabata-01.png tabata-02.png tabata-03.png

Στο βίντεο ακούμε τους Shun Horie (Hiyama Kazuma στο 12-sai.: Chicchana Mune no Tokimeki, Seiya Urisaka στο Phantasy Star Online 2: The Animation ) ως τον Asta και τον  Sōma Saitō (Tatsumi στο Akame ga Kill, Twelve στο Zankyou no Terror) ως τον Yuno.

 

Πρόκειται για μια περιπέτειας δράσης και φαντασίας, στην οποία στόχος αποτελεί η εξειδικευμένη χρήση μαγικών δυνάμεων. Ο πρωταγωνιστής, Asta, είναι ένα νεαρό αγόρι που ονειρεύεται να γίνει ο σπουδαιότερος μάγος στο βασίλειο. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Δε μπορεί να χρησιμοποιήσει μαγεία. Παρόλα αυτά, δέχεται το εξαιρετικά σπάνιο γριμόριο με το πεντάφυλλο τριφύλλι που του δίνει τη δύναμη της αντιμαγείας. Μπορεί κάποιος που δεν μπορεί μαγεία να γίνει ο Wizard King; Ένα πράγμα είναι σίγουρο, πως ο Asta δε θα τα παρατήσει!

 

 

 

Πηγή: Anime News Network

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *