Οι BABYMETAL βλέπουν το YOUTUBERS REACT TO BABYMETAL


BABYMETALReact

 

Δύο χρόνια πριν, το δημοφιλέστατο κανάλι των αδερφών Fine στο YouTube, FineBrothersEntertainment, εισήγαγε τον ιντερνετικό κόσμο σε ένα νέο και πολύ ιδιαίτερο μουσικό σχήμα κατευθείαν από τον πλανήτη του metal. Αναγνωρισμένο για τη δημιουργία της pop metal ή kawaii metal, όπως αυτοαποκαλείται, το ενδιαφέρον εγχείρημα ακούει στο όνομα BABYMETAL και αποτελεί την πλέον αγαπημένη και διεθνώς γνωστή (για τα ναζάκια και τα μπαλετάκια ανάμεσα στα κρανία και τις αλυσίδες) Ιαπωνική μπάντα που χτυπά κορυφή στα μουσικά charts σε Ιαπωνία και Αμερική.

Οι BABYMETAL αποτελούνται από τρία κορίτσια, 16, 16 και 18 ετών που ακούν στα παρατσούκλια Su-Metal, Yui-Metal και Moa-Metal και τραγουδούν υπό τη συνοδεία της Kami band (Θεϊκής μπάντας μου αρέσει και θα το μεταφράσω) προσπαθώντας να συνδυάσουν τις εικόνες και τους ήχους της metal με το γλυκό και χορευτικό στυλ της Ιαπωνικής pop. Κάνοντας το ντεμπούτο τους το 2010 ως subunit των Sakura Gakuin (ναι, αυτό σημαίνει πως ήταν 10,10 και 12 το διάστημα εκείνο), έχουν κυκλοφορήσει ήδη δύο ολόκληρα άλμπουμ και έχουν συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους Metallica, Slayers, Megadeth, Avenged Sevenfold και τη Lady Gaga.

Στο video των Fine Bros που αριθμεί πάνω από 16 εκατομμύρια προβολές και βρίσκεται στη σειρά των “reaction videos” του καναλιού τους, προβάλλονται οι αντιδράσεις δημοφιλών Youtubers σε τρία από τα πιο ιδιαίτερα και διάσημα μουσικά videos που είχαν κυκλοφορήσει οι BABYMETAL μέχρι το 2014.

 

 

Μετά από δύο χρόνια και κατά τη διάρκεια της περιοδείας της μπάντας στην Αμερική, οι Fine Bros κατάφεραν να φέρουν τις BABYMETAL στο κανάλι τους με ένα ολοκαίνουργιο reaction βίντεο. Τα κορίτσια αντέδρασαν στις προηγούμενες αντιδράσεις των Youtubers και απάντησαν σε ερωτήσεις των υποστηρικτών του καναλιού. Οι ίδιες αναφέρουν ότι θα ήθελαν πολύ να συνεργαστούν μαζί τους και πως όλες οι απόψεις είναι σημαντικές, είτε είναι θετικές είτε αρνητικές, καθώς βοηθούν τις BABYMETAL να γίνονται καλύτερες. Σχολίασαν επίσης πως είχαν την ίδια σοκαρισμένη αντίδραση όταν πρωτογνώρισαν τη metal και πως ο συνδυασμός της τελευταίας με την pop μουσική ήταν πρωτόγνωρος όχι μόνο για την Αμερική αλλά και για την Ιαπωνία.

 

 

babymetal

 

Πηγή: Instagram, YouTube

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *