Νέο διαφημιστικό βίντεο του Attack on Titan στο 3DS!


attack-on-titan-video-gameΗ Spike Chunsoft ξεκίνησε την Τετάρτη την προβολή ενός 15′ τηλεοπτικού διαφημιστικού για το 3DS παιχνίδι δράσης της, Shingeki no Kyojin – Jinrui Saigo no Tsubasa (Attack on Titan: The Last Wings of Humanity) λίγο πριν την αναμενόμενη κυκλοφορία του που είναι την επόμενη μέρα, δηλαδή την Πέμπτη! Το διαφημιστικό δείχνει τους 3D ελιγμούς, την επιλογή πολλαπλών παικτών και την εκπαίδευση του χαρακτήρα.

Στην Φάση Ιστορίας (Story Mode) του παιχνιδιού, ο παίκτης ελέγχει τους Eren, Mikasa, Armin και τα άλλα μέλη της Survey Corps, στη μορφή που είναι σχεδιασμένοι από το anime, και αντιμετωπίζουν την εισβολή των τιτάνων. Στην αρχή της φάσης, ο παίκτης μπορεί να παίξει μόνο ως Eren, αλλά όσο το παιχνίδι προχωράει, μπορεί να διαλέξει ανάμεσα στους Mikasa και Armin. Οι χαρακτήρες χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό 3D ελιγμού που είναι η υπογραφή τους για «τάχιστη δράση».

Σε κάθε αποστολή, ο υπολογιστής ελέγχει τους σύμμαχους που παλεύουν μαζί με τον παίκτη. Αν οι σύμμαχοι πιαστούν, ο παίκτης μπορεί να τους σώσει κόβοντας τους καρπούς των τιτάνων πριν γίνουν το κύριο επιδόρπιο τους. Φυσιολογικά, αν οι χαρακτήρες φαγωθούν από τους τιτάνες, ο παίκτης αποτυγχάνει στην αποστολή και το παιχνίδι λήγει. Μετά την ολοκλήρωση των αποστολών, οι παίκτες μπορούν ν’ αποκτήσουν μέρη που θα χρησιμοποιηθούν στην άλλη φάση του παιχνιδιού, την Φάση Κόσμου.

Μέχρι 4 παίκτες μπορούν να συνεργαστούν στην Φάση Κόσμου. Οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν, εξατομικεύσουν κι εκπαιδεύσουν τους δικούς τους χαρακτήρες. Αμέσως μετά οι χαρακτήρες μπορούν να αναλάβουν είτε συμβατικές είτε ερευνητικές αποστολές. Όσο το επίπεδο του χαρακτήρα αναβαθμίζεται, ο χαρακτήρας μπορεί να εξοπλιστεί με τα ολοκαίνουρια ανεπτυγμένα όπλα, καλύτερους εξοπλισμούς 3D ελιγμού, καθώς και άλλα πράγματα.

Η Spike Chunsoft θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι της στην Ιαπωνία στις 5 Δεκεμβρίου(δηλαδή σήμερα) έναντι ¥6,090 ($61). Το διαφημιστικό τονίζει ότι το παιχνίδι παρουσιάζει την διαδρομή του Levi ως ψηφιακό δεδομένο στη Φάση Ιστορίας. Η διαδρομή αυτή θα είναι δωρεάν για έναν περιορισμένο χρόνο, ξεκινώντας από την μέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Αν την ολοκληρώσετε, μπορείτε να παίξετε με τον Levi στη Φάση Κόσμου και να χρησιμοποιήσετε τους εξοπλισμούς του.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *