Ανακοινώθηκε το cast του νέου anime “Fūun Ishin Dai Shogun”!


Η επίσημη ιστοσελίδα του anime “Fūun Ishin Dai Shogun” ανακοίνωσε τους voice actors που θα αποτελούν το cast της σειράς.

001Ο Tetsuya Kakihara στο ρόλο του Keiichirou Tokugawa. Ο Keiichirou Tokugawa είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς, ένας χαρακτήρας γεμάτος ενέργεια ο οποίος έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στις γυναίκες.

003

Η Ayako Kawasumi δανείζει τη φωνή της στη Kiriko Hitoribe. Μία γυναίκα που φαίνεται να μην έχει συναισθήματα αλλά παραμένει πιστή στην οικογένεια Tokugawa και προσφέρει τις ικανότητες της σαν shinobi όποτε την χρειαστούν.

005

Η Yukari Tamura ως Chiharu. Η Chiharu είναι μισή άνθρωπος και μισή μαγική αλεπού και αυτό εξηγεί και την φουντωτή της ουρά. Μην σας ξεγελάει η γλυκιά της όψη μιας και κατέχει τη τέχνη του kung-fu με αγαπημένο της όπλο τα nun-chucks.

007

Ο Hideki Ogihara στο ρόλο του Hyakusuke. Ο Hyakusuke έχει μία πολύ δυνατή φιλία με τον Keiichirou, κάνοντας τους να είναι σαν αδέλφια. Το πάθος του είναι τα μηχανήματα και προσπαθεί συνεχώς να ανακαλύπτει νέα πράγματα.

009

Η Miyuki Sawashiro ως Hōkōin. Η Hōkōin είναι μία γοητευτική αλλά και μυστηριώδης γυναίκα.

Ο Takashi Watanabe σκηνοθετεί τη σειρά στα στούντιο J.C. Staff και A.C.G.T., ο Dai Sato είναι υπεύθυνος του σεναρίου, ο Shunya Yamashita σχεδιάζει τους χαρακτήρες της σειράς, ο Makoto Ishiwata σχεδιάζει τα mecha, με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Chikako Shibata, υπεύθυνος των χρωμάτων είναι ο Michiyo Iriomote, ο Satoshi Motoyama είναι ο σκηνοθέτης του ήχου και η Nippon Columbia είναι υπεύθυνη για τη μουσική παραγωγή.

Το Fūun Ishin Dai Shogun πρόκειται για ένα Historical, action, mecha anime που παίρνει μέρος σε ένα παράλληλο κόσμο. Βρισκόμαστε στην αρχαία Ιαπωνία, που όμως βλέπουμε τεράστια ρομπότ να έχουν εφευρεθεί από τότε και την ιστορία της να αλλάζει. Η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει στις 6 Απριλίου.

Πηγή:Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *