Το manga “Anagle Mole” συνεχίζεται μετά από 1 χρόνο διακοπής του!


9784091238092Ο δημιουργός του manga “The Law of Ueki”, Tsubasa Fukuchi, ανακοίνωσε την Παρασκευή στο Twitter ότι το manga του “Anagle Mole” θα επιστρέψει τον Οκτώβριο. Ο Fukuchi ευχαρίστησε την Κυριακάτικη συντακτική υπηρεσία του Shogakukan, καθώς και τους fans που δεν τον εγκατέλειψαν κατά τη διάρκεια διακοπής της σειράς. Ο Fukuchi, δεν επισήμανε αν η σειρά θα επέστρεφε στο Weekly Shonen Sunday ή σε άλλο περιοδικό. Το manga είχε σταματήσει να κυκλοφορεί από το Σεπτέμβρη του 2012 λόγω προβλημάτων υγείας του δημιουργού. Το τρίτο τεύχος της σειράς κυκλοφόρησε πέρυσι τον Σεπτέμβρη.

anagle-mole-l0
Η κωμωδία δράσης λαμβάνει χώρα σε έναν κόσμο που κάποιοι λαοί, “Humans”, ζουν κοντά στην επιφάνεια του πλανήτη, ενώ ένας λαός, οι “Majin”, ζουν στα έγκατα του πλανήτη. Κάποιοι από τους κατοίκους του υπεδάφους σχεδιάζουν να εισβάλλουν στην κοινωνία πάνω από το έδαφος. Προκειμένου να κατανοήσουν τον τρόπο ζωής και την συμπεριφορά αυτών που ζουν από πάνω, οι άνθρωποι που βρίσκονται στο υπέδαφος οργανώνουν εκδρομές στην επιφάνεια του πλανήτη.

Το manga διηγείται την ιστορία ενός νεαρού κατασκόπου από το υπέδαφος ονόματι Ruchiru. Στο πρώτο κεφάλαιο του manga, ο Ruchiru κάνει το πρώτο του βήμα στην κοινωνία από πάνω και οι συνήθειες του κόσμου τον σοκάρουν καθώς αλληλεπιδρά με αυτούς που συναντάει στο ταξίδι του.

Το περιοδικό “Weekly Shonen Sunday” έκανε anime το  Law of Ueki manga από το 2001-2004 και από το 2005-2007 κυκλοφόρησε το δεύτερο μέρος της σειράς, “The Law of Ueki+”.
Ο σκιτσογράφος του manga, παρουσίασε για πρώτη φορά τη σειρά manga “Takkoku!!! στο μηνιαίο spin-off περιοδικό Shonen Sunday Super Zokan, το 2009. Το  Takkoku!!! ολοκληρώθηκε το 2011 και ο Fukuchi ξεκίνησε το manga “Anagle Mole, λίγους μήνες αργότερα.
Η Viz Media εξέδωσε το manga ¨The Law of Ueki” στη Βόρεια Αμερική, ενώ οι εταιρείες Geneon Entertainment και Funimation κυκλοφόρησαν τη σειρά anime.

Πηγή: Anime News Network

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *