Το manga ēlDLIVE της Akira Amano γίνεται anime το 2017 από το Studio Pierrot


eldlive-animeΤο περιοδικό Weekly Shonen Jump της Shueisha δημιούργησε μια ιστοσελίδα την Πέμπτη για να ανακοινώσει ότι το manga ēlDLIVE της Akira Amano θα μετατραπεί σε τηλεοπτική σειρά anime το 2017. Το Studio Pierrot (Naruto Shippūden, Twin Star Exorcists) θα είναι υπεύθυνο για τη σειρά.

Η εφαρμογή της Shueisha Shonen Jump+ θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το anime στο μέλλον. Η Amano (Reborn!) ξεκίνησε να λανσάρει τη σειρά σε έγχρωμη εικόνα στην εφαρμογή Jump Live που αποτέλεσε την προκάτοχο της εφαρμογής Shonen Jump +, τον Αύγουστο του 2013. Το manga μεταφέρθηκε στην Shonen Jump + εφαρμογή, όταν άρχισε αυτή να κυκλοφορεί, τον Σεπτέμβριο του 2014.

Η Viz Μedia κυκλοφόρησε ψηφιακά τα πρώτα τρία κεφάλαια του manga στα αγγλικά από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Οκτώβριο του 2014 σαν μέρος της πρωτοβουλίας του “Jump Star” και περιγράφει το manga με τον ακόλουθο τρόπο:

Ο Chute Kokonose που “μουρμουρίζει” δεν έχει πολλούς φίλους. Στην πραγματικότητα, οι μόνες συζητήσεις που έχει είναι με φωνές μέσα στο μυαλό του. Και φυσικά, ο ίδιος δε γνωρίζει ότι η φωνή αυτή δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι ο ίδιος είναι τρελός. Σημαίνει απλώς ότι έχει μέσα στο σώμα του έναν εξωγήινο που ζει εκεί.

 

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *