Πέντε teaser βίντεο για τη live-action ταινία Ghost in the Shell με τη Scarlett Johansson


Η Paramount Pictures δημοσίευσε πέντε teaser βίντεο για την πολυσυζητημένη live-action μεταφορά του anime Ghost in the Shell με πρωταγωνίστρια τη Scarlett Johansson. Τα βίντεο δείχνουν πέντε διαφορετικές σκηνές από την ταινία.

Η ταινία θα προβληθεί στην Αμερική στις 31 Μαρτίου 2017.

Βασισμένο στο επιτυχημένο έργο επιστημονικής φαντασίας Ghost in the Shell, ακολουθούμε την Major, ένα μοναδικό cyborg, που τελεί ως αρχηγός του Public Security Section 9. Αφοσιωμένο στην πάταξη του εγκλήματος, το Section 9 έρχεται αντιμέτωπο με έναν εχθρό, ο στόχος του οποίου είναι να καταστρέψει τα τεχνολογικά επιτεύγματα της Hanka Robotic.

Εκτός από την Johansson, ο Pilou Asbæk (Lucy) θα υποδυθεί τον Batou, ενώ ο Michael Pitt (Boardwalk Empire) τον Laughing Man. Ο σκηνοθέτης, κωμικός και ηθοποιός Beat Takeshi (αλλιώς γνωστός ως Takeshi Kitano) θα παίξει τον ιδρυτή και διοικητή του Public Security Section 9, Daisuke Aramaki.

Ο Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman) έχει αναλάβει την σκηνοθεσία, ενώ ο Jonathan Herman (Straight Outta Compton) δούλεψε τα προσχέδια του σεναρίου που έγραψε ο William Wheeler (Hoax, The Reluctant Fundamentalist) και ο Jamie Moss (Street Kings). Η ιστοσελίδα Deadline αποκάλυψε πέρυσι ότι προσφέρθηκαν στην Johansson $10 εκ. για τον ρόλο.

Οι Dreamworks και Paramount συν-χρηματοδότες και συμπαραγωγοί της ταινίας. Μετά τον τερματισμό του συμβολαίου της Dreamworks με την Walt Disney Pictures, διανομέας ορίστηκε η Paramount Pictures.

Tο anime studio Production I.G αγόρασε το 2007 τα δικαιώματα για το αρχικό cyber-police manga του Masamune Shirow εκ μέρους της Kodansha που είναι ο εκδότης του manga, και η Dreamworks απόκτησε τα δικαιώματα για την live-action ταινία το 2008. Οι Ari Arad (Ghost Rider: Spirit of Vengeance), Avi Arad (πρώην του Marvel Studios όπως επίσης και των Spider-Man και X-Men movie franchises), και Steven Paul (Ghost Rider: Spirit of Vengeance) ασχολούνται με την παραγωγή, ενώ το ρόλο των executive producers έχουν αναλάβει οι Michael Costigan (Prometheus), Jeffrey Silver (Edge of Tomorrow, 300), Tetsu Fujimura (Tekken), και Mitsuhisa Ishikawa (ιδρυτής και επικεφαλής του Production I.G).

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *