Τρίτη σεζόν για το Haikyuu!! με πρεμιέρα τον Οκτώβριο


haikyu3.pngTo επίσημο website του Haikyu!! Karasuno Kōkō VS Shiratorizawa Gakuen Kōkō (Haikyu!! Karasuno High vs Shiratorizawa Academy), αποκάλυψε τους συντελεστές της 3ης σεζόν του anime, που είναι βασισμένο στο manga Haikyu!! του Haruichi Furudate. Επίσης ανακοινώθηκε ότι θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

Οι συντελεστές επιστρέφουν ξανά μετά τις 2 πρώτες σεζόν. Ο Susumu Mitsunaka σκηνοθετεί ξανά την σειρά στο Production I.G με βοηθό του την Mariko Ishikawa. Ο Taku Kishimoto έχει αναλάβει την σύνθεση του anime ενώ ο Takahiro Kishida σχεδιάζει τους χαρακτήρες. Η Yuuko Yahiro ενώνει τις δυνάμεις της με τον Takahiro Chiba ως chief animation director. Η Hiromi Kikuta ασχολείται με την διεύθυνση του ήχου, και τέλος ο Yuuki Hayashi και η Asami Tachibana συνθέτουν την μουσική.

Η 1η σεζόν ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2014. Η 2η τον Οκτώβριο του 2015 και τελείωσε την Κυριακή. Η Sentai Filmworks απέκτησε τα δικαιώματα και εξέδωσε την 1η σεζόν σε DVD , ενώ θα ακολουθήσει και η 2η. Το Crunchyroll μετέδιδε και τις 2 σεζόν ταυτόχρονα με την τηλεόραση.

Tο franchise του anime απέκτησε και 2 ταινίες τον προηγούμενο Ιούλιο και Σεπτέμβριο.

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *