Στις 30 Μαρτίου το τέλος του anime “Toriko”. 1


key_art_toriko

Το επίσημο Twitter της σειράς ανακοίνωσε την Παρασκευή, πως το γνωστό anime Toriko θα τελειώσει στις 30 Μαρτίου έπειτα από 3 χρόνια προβολών. Την Παρασκευή επίσης ανακοίνωσε το περιοδικό V Jump της Shueisha, πως την θέση του Toriko θα συμπληρώσει η καινούργια σειρά Dragon Ball,  Dragon Ball Kai”, στις 6 Απριλίου και ώρα 9 π.μ. στο κανάλι Fuji TV.

 

Στην σειρά, ο Toriko είναι ένας Gourmet Hunter (Bishoku-ya) που ταξιδεύει παντού για να κυνηγήσει ζώα και φυτά τα οποία χρειάζεται για τα πολύ εξεζητημένα του πιάτα. Ο Mitsutoshi Shimabukuro ξεκίνησε το manga στο περιοδικό Weekly Shonen Jump της Shueisha το 2008 και τα πρώτα 27 κεφάλαια είχαν πάνω από 18 εκατομμύρια αντίτυπα σε κυκλοφορία από τον προηγούμενο Νοέμβρη. Το εικοστό όγδοο κεφάλαιο κυκλοφόρησε στις 4 Ιανουαρίου και το εικοστό ένατο προορίζεται για κυκλοφορία στις 4 Μαρτίου.

 

Το anime προβλήθηκε για πρώτη φορά τον Απρίλη του 2011 και η σειρά manga έχει εμπνεύσει την 3D Animated ταινία μικρού μήκους, Toriko 3D: Kaimaku Gourmet Adventure!!, την ταινία Gekijō-ban Toriko Bishokushin no Special Menu και το anime special σε συνεργασία με το One Piece, Dream 9 Toriko & One Piece & Dragon Ball Z Chō Collaboration Special!!.

 

Η Viz Media είναι υπεύθυνη για την σειρά manga στα Αγγλικά, στο ψηφιακό περιοδικό Weekly Shonen Jump.

 

 

Πηγή: Anime News Network

 

 

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Στις 30 Μαρτίου το τέλος του anime “Toriko”.