Τρία νέα μέλη του cast ανακοινώθηκαν για το Anime: Haikyuu!!


55005

haikyumiyu
Στο φετινό 51 τεύχος του περιοδικού Weekly Shonen Jump, ανακοίνωσε τη Δευτέρα τη συμμετοχή 3 νέων μελών στην ανάπτυξη του Haikyuu!!. Πρόκειται για ένα anime βασισμένο στο volleyball manga του Haruichi Furudate. 

 

 

  1.  Ο Satoshi Hino (The Familiar of Zero, Shakugan no Shana) θα υποδυθεί τον Daichi Sawamura
  2.  Η Miyu irino (Sacred Seven, Kingdom Hearts) θα υποδυθεί την Koshi Sugawara
  3.  Ο Yuu Hayashi (Jojo’s Bizarre Adventure, Kingdom Hearts II) θα υποδυθεί τον Ryunosuke Tanaka 

 Πλοκή

 

     

tumblr_static_haikyuu_6

   Η ιστορία του manga περιστρέφεται γύρω από τον Shoyo Hinata ( με τη φωνή του Ayumu Murase ), ο οποίος επηρεασμένος από τους ταλαντούχους συμμαθητές του από το δημοτικό  ξεκίνησε να παίζει volley! Στο γυμνάσιο, συμμετέχει στο πρώτο και τελευταίο του τουρνουά, συντετριμμένος από την ήττα που δέχτηκε από τον ανταγωνιστή του, Tobio Kageyama ( Kaito Ishikawa ). Έτσι, ο Hinata γίνεται μέλος της ομάδα volley του γυμνασίου Kurasuno, με σκοπό την εκδίκηση εναντίων του Kageyama.
         Ωστόσο, ο Kageyama είναι επίσης μέλλον της ομάδας Kurasuno. Οι ναι μεν αρχικά ανταγωνιστές, κάνουν έναν θρυλικό συνδυασμό που βασίζεται στην ευκινησία του Hinata και το ακριβή χειρισμό της μπάλας από τον Kageyama. Μαζί, παίρνουν μέρος στα τουρνουά της περιοχής και ορκίζονται να συναντήσουν τoν υποσχόμενο στη μοίρα ανταγωνιστή του Kurasuno στους εθνικούς αγώνες.

 

 

 

Το Haikyuu!! θα κάνει πρεμιέρα στην Ιαπωνική τηλεόραση τον Απρίλιο του επόμενου χρόνου.

Ο Furudate αρχικά δημοσίευσε μια one-shot(???=επιτυχημένη) έκδοση του manga στο Χειμωνιάτικο τεύχος του περιοδικού Shonen Jump Next! και μετά δημοσίευσε άλλο ένα one-shot(???) στο περιοδικό Weekly Shonen Jump, αργότερα τον ίδιο χρόνο. Την επόμενη χρονιά, ξεκίνησε την anime έκδοση του manga Haikyuu!!. Το manga αυτό δέχτηκε ένα ανακάτεμα με την ιστορία του Nisekoi από τον Naoshi Komi, ένα επίσης manga που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Weekly Shonen Jump και που αποτελεί έμπνευση για anime στην τηλεόραση.

Haikyuu!!.full.1294316

Πηγή: Anime News Network

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *