Δεύτερη διαφήμιση για το “Kamigami no Asobi” με τους τίτλους αρχής!


Το επίσημο site του anime “Kamigami no Asobi”, το οποίο βασίστηκε στο βιντεοπαιχνίδι “Kamigami no Asobi ~Ludere Deorum~” (=Τα παιχνίδια των Θεών) και παράγεται από την Nippon Ichi Software και την Broccoli, ανέβασε τη δεύτερη διαφήμιση της σειράς το Σάββατο. Στο βίντεο μπορούμε να ακούσουμε τους τίτλους αρχής του anime, το “TILL THE END” το οποίο ερμηνεύουν γνωστότατες φωνές όπως οι Miyu Irino, Daisuke Ono, Yuuto Uemura, Toshiyuki Toyonaga, Hiroshi Kamiya, και Yoshimasa Hosoya. Στο βίντεο αναγράφεται: “Θα μπορέσει η σχολική ζωή με θεούς και μια κοινή θνητή να γεννήσει αγάπη; Ή…”

 

 

Το anime θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Απριλίου. Ο Tomoyuki Kawamura (Good Luck Girl!) θα σκηνοθετήσει τη σειρά στο στούντιο Brains Base (Blood Lad, Penguindrum, Natsume’s Book of Friends). H Tomoko Konparu (Sunday Without God, UtaPri, Kimi ni Todoke – From Me to You) θα γράψει το σενάριο, ενώ η Minako Shiba (RDG Red Data Girl, Tegami Bachi: Letter Bee) θα σχεδιάσει τους χαρακτήρες. Τέλος, τη μουσική θα αναλάβουν οι Elements Garden.

Το καστ του παιχνιδιού θα εμφανιστεί και στο anime:

Apollon Agana Berea (Miyu Irino)

apollon 

Hades Idoneus (Daisuke Ono)

hades 

Tsukito Totsuka (Yuuto Uemura)

tsukito

Takeru Totsuka (Toshiyuki Toyonaga) 

takeru
Baldr Hringhorni (Hiroshi Kamiya)

baldr 

Loki Leviathan (Yoshimasa Hosoya)

loki 

Anubis Ma’at (Yuuki Kaji) 

anubis
Thoth Caduceus (Toshiyuki Morikawa)

toto

 

Στο παιχνίδι αυτό, το οποίο κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία στις 24 Οκτωβρίου με το όνομα “Weaving of Fates – Love is Pain”, πρωταγωνίστρια είναι η Yui Kusanagi, η οποία με διαταγή του Δία, θεού και διευθυντή ενός σχολείου που ο ίδιος δημιούργησε, αναλαμβάνει να δείξει στους νεαρούς και ωραίους θεούς το νόημα της αγάπης. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να δυναμώσει ο σύνδεσμος ανάμεσα στον ανθρώπινο κόσμο και τον κόσμο των θεών.

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *