Ταινία Dragon Ball Z 2015 με τον Frieza στο 1ο Key Visual.


Την Παρασκευή θα παρουσιάσει η Shueisha στο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού “V Jump” το πρώτο key visual για την επερχόμενη ταινία Dragon Ball Z 2015 με τίτλο: Dragon Ball Z: Fukkatsu no F (Dragon Ball Z: F is For Fukkatsu, ή αλλιώς αναγέννηση).

00dra2
Η εικόνα δεν παρουσιάζει μόνο τον Frieza αλλά και τον Beerus, τον “κακό” από την περσινή ταινία “Dragon Ball Z: Battle of Gods”. Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στους κινηματογράφους της Ιαπωνίας στις 18 Απριλίου σε 2D αλλά και 3D.

Στην συνέντευξή του, ο δημιουργός του Dragon Ball, Akira Toriyama, λέει πως το “F” στον τίτλο είναι για τον “Frieza” ο οποίος θα αναγεννηθεί στην ταινία. Αναφέρει επίσης, πως ο τίτλος του ήρθε στο μυαλό ακούγοντας το τραγούδι “F” των Maximum The Hormone, τους οποίους γνώρισε προσωπικά μέσω κάποιου φίλου του. Ένα από τα μέλη του είπε πως το τραγουδούσαν για τον Frieza. (Nice promoting, κύριε Toriyama)

Η ιστορία έχει ως εξής:

Μια γη στην οποία έχει φτάσει η ειρήνη. Όμως, στην ίδια γη φτάνουν και απομεινάρια του στρατού του Frieza, ο Sorbet και ο Tagoma (Από την Ιαπωνική λέξη “αυγό”). Στόχος τους είναι το να επαναφέρουν τον Frieza με τα dragon balls. Η αισχρή τους ευχή πραγματοποιείται και το “F” που ψάχνει την εκδίκηση έναντι των Saiyans αναγεννιέται…!

dbztamago

Επίσης παρουσιάζονται και 2 καινούργιοι χαρακτήρες που σχεδίασε ο ίδιος ο Akira Toriyama, ο Sorbet και ο Tagoma όπως αναφέραμε παραπάνω (Αριστερά και δεξιά αντίστοιχα).

Ο Akira Toriyama είναι ο δημιουργός του Dragon Ball και είναι υπεύθυνος για το concept, την εικόνα και τους χαρακτήρες της καινούργιας ταινίας, την οποία “περιμένει όλο το σύμπαν ανυπόμονα!”. Η ταινία θα ξεκινήσει τις προβολές κατά τη διάρκεια του Golden Week, μεγάλης περιόδου διακοπών στην Ιαπωνία. Ένα φυλλάδιο μας πληροφορεί πως την ταινία Dragon Ball Z θα σκηνοθετήσει ο Tadayoshi Yamamuro.

Κείμενο: Όλο το σύμπαν περιμένει ανυπόμονα
Κείμενο: Original Concept, σενάριο, σχεδιασμός χαρακτήρων
Κείμενο: Akira Toriyama
Shenlong: Τώρα, πες την ευχή σου. Θα πραγματοποιήσω μόνο μια και οποιαδήποτε.
Κείμενο: Θέλω να αναγεννήσεις κάποιον.
Shenlong: Η ευχή σου θα γίνει πραγματικότητα.
Κείμενο: Η χειρότερη ευχή στην ιστορία. Τώρα, ξεκινάει η απελπισία.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *