Το manga “Attack On Titan” πούλησε πάνω από 20 εκατομμύρια αντίγραφα


Οι έντεκα τόμοι του διάσημου manga “Attack On Titan” του Hajime Isayama πούλησαν 20.38 εκατομμύρια αντίτυπα την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την Oricon ,μια φίρμα της έρευνας αγοράς.

Attack On Titan

Είναι η έβδομη σειρά manga που ξεπερνάει τα 20 εκατομμύρια αντίτυπα (συμπεριλαμβάνονται οι περιορισμένες εκδόσεις) αφότου η Oricon ξεκίνησε να δημοσιεύει τα βιβλία της σε chart κατάταξης (από το 2008). Άλλες σειρές ,συμπεριλαμβάνοντας το Kimi Ni Todoke που πέτυχε το στόχο αυτό με 18 τόμους νωρίτερα αυτόν τον χρόνο,είναι το One Piece και Naruto.

Οι έντεκα τόμοι του manga “Attack On Titan” είχαν περισσότερα από 20 εκατομμύρια αντίτυπα εκτυπωμένα τον Ιούλιο, και οι 11 τόμοι άγγιξαν τα 1.85 εκατομμύρια στην πρώτη έκδοση. Όλοι οι 11 τόμοι είχαν παραμείνει στην κορυφή των 40 από το εβδομαδιαίο chart στις πωλήσεις manga της Oricon. Ο τόμος 11 κυκλοφόρησε τον τελευταίο μήνα και είναι τώρα το νούμερο 12 στα chart της Oricon μετρώντας 75.525 αντίγραφα.

Οι πρώτοι 9 τόμοι είχαν 10 εκατομμύρια αντίτυπα εκτυπωμένα τον τελευταίο Δεκέμβριο, αλλά η δημοσιότητα τους ανέβηκε ακόμα περισσότερο μετά από το anime, που έκανε πρεμιέρα τον Απρίλιο. Η πηγή αναφέρει πως η Mainichi Shimbun, εφημερίδα της Mantan Web site,υποστηρίζει ότι το “Attack On Titan” είναι ένα “once-in-a-decade-hit”(δηλαδή hit που βγαίνει μια φορά την δεκαετία).

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *