Το Chibi Maruko-chan κυκλοφορεί ξανά από την Momoko Sakura!


maruko-white-jpgΣτην επίσημη ιστοσελίδα του περιοδικού Ribon Shojo ανακοινώθηκε ότι η Momoko Sakura θα “αναστήσει” για μία και μόνο φορά το manga της Chibi Maruko-chan στο τεύχος Νοεμβρίου. Το περιοδικό θα κυκλοφορήσει από 3 Οκτωβρίου . Το κεφάλαιο θα φέρει τον τίτλο “Maruko, Matsutake wo Hoshigaru” (η Maruko θέλει μανιτάρια matsutake) και θα εκτείνεται σε 21 σελίδες με έγχρωμη την αρχή.

Το περιοδικό Ribon εξέδιδε το manga από το 1986 μέχρι το 1996, ενώ το 2007 η Sakura είχε δημιουργήσει για ιαπωνική εφημερίδα μία έκδοση με τέσσερα πάνελ, η οποία όμως σταμάτησε να κυκλοφορεί το 2011.

Το manga ενέπνευσε την τηλεοπτική σειρά “Chibi Maruko-chan”, η οποία κρατά σταθερά την 2η θέση στην προτίμηση του κοινού μετά το anime Sazae-san ! Η πρώτη σειρά προβαλόταν από το 1990 μέχρι το 1992, ενώ η δεύτερη ξεκίνησε το 1995 και ακόμα προβάλλεται, γιορτάζοντας πέρυσι το 1000στο επεισόδιο!

Πέρα από τα anime, το manga έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για live-action specials και τηλεοπτικές σειρές , συμπεριλαμβανομένου και ενός ακόμα special που θα προβληθεί την 1η Οκτωβρίου φέτος.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *