Ο αγαπημένος μας Hiroya Oku (Gantz), ξανά σε δράση!


hco

Δεν προλάβαμε καλά καλά να χωνέψουμε το απίστευτο τέλος του Gantz πριν από λίγους μόλις μήνες και ο Hiroya Oku ετοιμάζει ένα ολοκαίνουριο manga! Πιο συγκεκριμένα το πρώτο τεύχος του περιοδικού Weekly Morning της Kodansha για το 2014 πρόκειται να ανακοινώσει την Τρίτη ότι ο Hiroya Oku (Gantz, HEN) θα ξεκινήσει μία καινούρια σειρά manga. H σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της στο τέταρτο τεύχος του περιοδικού Evening της ίδιας εταιρίας για το 2014, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου. Περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλύψει το πρώτο τεύχος του Evening για το νέο έτος.

Ο Oku ξεκίνησε την κυκλοφορία του Gantz στο περιοδικό Young Jump το 2000. Η “Τελευταία Φάση” του manga ξεκίνησε το 2009 και, όπως αναφέραμε, τελείωσε πριν από 4 μήνες μετά από 37 τόμους.

11015

Το manga αποτέλεσε έμπνευση για μία σειρά anime από την Gonzo  και δύο ταινίες ζωντανής δράσης (κυκλοφόρησαν από την NEW PEOPLE Entertainment). Η Dark Horse Comics κυκλοφόρησε τον #29 τόμο του manga στην Βόρεια Αμερική τον προηγούμενο μήνα.

Ο Oku και ο δημιουργός της ιστορίας Hideo Yamamoto (Ichi the Killer, Homunculus) συνεργάστηκαν σε ένα one-shot manga με το όνομα “Yume Onna” (Όνειρο Γυναίκα) που το Morning θα δημοσιεύσει την Τρίτη.

Ας ελπίσουμε ότι η καινούρια σειρά του Oku θα είναι αντάξια του υπέροχου Gantz. Μέχρι τότε περιμένουμε με αγωνία!

 

 

 

Πηγή:  Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *