Κυκλοφόρησαν τα δυο διαδοχικά opening του DVD anime Transformers Go! 1


Τα δύο opening της DVD anime σειράς “Sanjougattai Transformers Go!” ξεκίνησε να κάνει stream την Τετάρτη η Takara Tomy.

 

Η ιστορία τοποθετείται στην περίοδο των Εμπόλεμων Κρατών και στην μοντέρνα εποχή όπου ένα αγόρι έχει την ευθύνη να προστατέψει τους θρυλικούς δίσκους με την βοήθεια των Transformers. Η ομάδα Swordbot Samurai αποτελείται από τον Kenzan, ένα περιπολικό Transformer που εξασκεί την τεχνική ξιφομαχίας “Emergency Two-Sword Style” , τον Jinbu, το αστραπιαίο Transformer jet που εξασκεί την τεχνική “Super Aerial Sword Style” και τον Ganoh, ένα πυροσβεστικό με την ασύγκριτη δύναμη του “Fire-Fighting Charging Style.” Εκτός από τις κανονικές τους μεταμορφώσεις σε robot, μπορούν επίσης να ενωθούν με διάφορους συνδυασμούς για να δημιουργήσουν τρία τεράστια robot.Ανάλογα με το ποιος από τους τρεις αποτελεί το κεφάλι ονομάζονται Go-Kenzan, Go-Jinbu και Go-Ganoh. Επίσης υπάρχει και η ομάδα Swordbot Shinobi που αποτελείται από τους Gekisōmaru Lion Ninja της ξηράς, Hishōmaru Hawk Ninja του ανέμου, and Sensuimaru Shark Ninja του νερού.

Η Takara Tomy ξεκίνησε την σειρά παιχνιδιών Transformers Go! τον Απρίλιο. Μαζί με τα DVD του Anime θα κυκλοφορήσουν το περιοδικό Terebi-kun (TV-kun) της Shogakukan (Για το arc των Samurai) και το τηλεοπτικό περιοδικό της Kodashna ( Για το Arc των Shinobi).

Η Takara Tomy έχει ήδη κάνει stream των δύο πρώτων επεισοδίων της “Samurai” έκδοσης και του πρώτου επεισοδίου της έκδοσης “Shinobi” του anime.

Samurai 1 και 2

 

 

Shinobi 1

 

Το δεύτερο επεισόδιο της έκδοσης Samurai στάλθηκε στο τεύχος Σεπτεμβρίου του Terebi-kun στις 1 Αυγούστου και το τρίτο επεισόδιο στάλθηκε στο οκτωβριανό τεύχος του περιοδικού στις 31 Αυγούστου. Το δεύτερο επεισόδιο της έκδοσης Shinobi θα αποσταλθεί στο τεύχος Νοεμβρίου του TV Magazine στις 1 Οκτωβρίου.

Πηγή: Anime News Network


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Κυκλοφόρησαν τα δυο διαδοχικά opening του DVD anime Transformers Go!

  • NinteNick

    Πολύ ενδιαφέροντα είναι και τα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει από την Takara- Tommy